Конкурс на найкреативнішу презентацію посібника “Інструментарій для громадян”. Визначені переможці.

Команда Інституту “Республіка” місяць тому оголосила конкурс на найкреативнішу презентацію посібника “Інструментарій для громадян”, який розповідає про шляхи залучення громади до політичних процесів. До участі в конкурсі були запрошені активісти, громадські діячі, організатори та всі зацікавлені особистості.

Конкурс тривав до 15 лютого і команда мала намір оголосити переможців не пізніше ніж 1 березня, однак конкурс був продовжений до 11 березня.

конкурс

Отже, команда Інституту “Республіка” визначила наступних переможців:

– Назаренко Олена (село Калинівка, Первозванівська ОТГ, Кіровоградська область, Кропивницький район). Креативна ідея – “Інструкція: як користуватися депутатом?”.

– Вишемірська Ірина (Староушицька ОТГ, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район). Креативна ідея – “Пікнік громадотворення”.

– Левко Галина ( село Довге, Довжанська ОТГ, Закарпатська область, Іршавський район). Креативна ідея – “Квест та арт-пікнік”.

Найближчим часом представники Інституту “Республіка” сконтактують з переможцями та узгодять наступні кроки щодо реалізації презентацій.

Важливо! Під презентацією розуміється публічне дійство, у ході якого учасники ознайомляться з посібником.

“Інструментарій для громадян” — це посібник в якому зібрані найкращі практики, досвід та успішні історії реалізації громадських ініціатив та ідей Інституту “Республіка” та Центру UA. Тут можна знайти все, що стане в пригоді для започаткування власної ініціативи, познайомитися зі шляхами та методами, які залучить громадян та владу до вирішення нагальних проблем громади.

Ознайомитися з посібником можна тут: toolbox ukr-compressed

Вітаємо переможців конкурсу та дякуємо всім учасникам конкурсу за надіслані пропозиції. Бажаємо успіхів у творчій діяльності.

Примітка. Публікація цього посібника та організація конкурсу стала можливою завдяки Національному Демократичному Інституту (НДІ) та за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).