В Черкасах пройде форум на тему “Конституційний процес в Україні: відкритий діалог з громадянами”.

Протягом листопада 2019 – лютого 2020 року у різних містах України буде проведено 10-ть міжрегіональних Форумів. Всі вони присвячені обговоренню конституційного процесу в Україні та побудові відкритого діалогу з громадянами. Метою проведення Форумів є сприяння відкритому діалогу з громадянами щодо конституційного процесу в Україні.

74634315_1016422378697635_5578505391802679296_n

Серед спікерів заходу будуть народні депутати України, українські та міжнародні експерти у сфері конституційного права, громадські діячі. Усі разом ми зможемо обговорити такі питаннями, як:

  • можливості та перешкоди на шляху демократичного розвитку України;
  • теоретичні аспекти внесення змін до Конституції України;
  • тенденції конституційного процесу в Україні;
  • нові ініціативи щодо зміни Конституції України;
  • конституційні зміни, які потрібні суспільству.

Четвертий міжрегіональний Форум відбудеться 4 грудня 2019 року у місті Черкаси. Детальнішу інформація Ви отримаєте після реєстрації.

Початок Форуму о 10:30, завершення – о 17:00.

До заходу можуть долучатися активні громадяни, представники місцевих осередків політичних партій, народні депутати України та місцевих рад. А також громадські активісти, експерти, журналісти та інші активні представники громад.

До участі у Форумі, який відбудеться 4 грудня у Черкасах запрошуються представники (Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської) областей. Однак ми не обмежуємо участь  учасників з інших областей.

Усіх охочих долучитися до роботи Форуму “Конституційний процес в Україні: відкритий діалог з громадянами” у Черкасах просимо обов’язково заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Участь в заході безкоштовна. Організатори покривають витрати на проїзд (за наявності проїзних квитків) та забезпечують обідом.

За додатковою інформацією просимо звертатися до програмного асистента Національного Демократичного Інституту Гліба Міхно, за телефоном (063) 722 39 44 або електронною адресою hmikhno@ndi.org

Примітка. Захід організовує Національний Демократичний Інститут у співпраці з Інститутом “Республіка”, Центром політико-правових реформ (ЦППР), Реанімаційним Пакетом Реформ (РПР), Громадською мережею публічного права та адміністрації UPLAN, за підтримки американського народу наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).