Креативна акція – чудовий інструмент в діяльності активістів. З їх допомогою можна привабити нових прихильників, більше розповісти про вашу мету, підвищити обізнаність громадян у певній тематиці. Креативні акції бувають найрізноманітніших форм, тривалості та мають різні особливості. Усі вони визначаються з огляду на тему, локацію, специфіку діяльності тощо.

10 серпня ми зустрінемось щоб обговорити механіку створення ефективної креативної акції з Олександрою Гліжинською на вебінарі “Як правильно провести креативну акцію”.

Учасники дізнаються про:

1. Як створити круту ідею акції.

2. Алгоритм підготовки.

3. Приклади креативних акцій “Активної Громади”.

Спікер: Олександра Гліжинська, виконавча директорка Інституту «Республіка», співзасновниця Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада», коуч.

Дата: 10 серпня 2020 року

Час: 16:00 – 17:30

Місце: онлайн-платформа MyOwnConference (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).

Зареєструватись можна за посиланням: https://go.mywebinar.com/jedp-lbfe-tdpk-dclv

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

Вебінари спрямовані на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

За додатковою інформацією звертайтеся:

Інна Душка – організаторка заходів Інституту “Республіка”,

телефон: +380961724018; 

електронна пошта: event.inrespublica@gmail.com

Довідка. Вебінари про політичні реформи, відбуваються в рамках проекту «Задай Курс Владі», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.